Kallelse till årsstämma i samfällighetsföreningen

 

Tid: Onsdagen 26 mars 2014 klockan 19:00
Plats: Kvartersgården

Välkommen! 

Under mars och april kommer Sigtuna kommun stadsnät, som representeras av företaget IP-only, att kontakta varje hushåll gällande indragning av fibernät. Styrelsen har fått en introducerande information men i övrigt är deras arbete helt oberoende av och utan påverkan för Marsgatans samfällighets styrelse. För att arbetet ska utföras behöver 40 % av hushållen skriva på det bindande avtalet. Intresset verkar svalt på grund av att vi har en relativ modern lösning med Com Hem. Samfälligheten har ett avtal med Com Hem som sträcker sig ett par år till.

Marsgatans samfällighetsförening årsstämma onsdagen den 26 mars kl. 19:00 i kvarterslokalen. Välkommen!

Tyvärr har vi ännu en gång råkat ut för skadegörelse på Kvartersgården. Denna gång på utsidan genom klotter på både fönster och fasad. Även en garageport, en bil och en skylt klottrades det på. Händelsen är polisanmäld.

Har du sett något? Hör av dig till styrelsen. Skadegörelsen inträffade någon gång under natten mellan lördagen 30/11 och söndagen den 1/12.

Se även Märsta.nu

 

Senast den 30 november ska samfällighetsavgiften för andra halvåret betalas in. Samtliga hushåll ska ha fått en specifikation i brevlådan.

Beloppet sätt in på bankgiro 5621-4521.

 

Tips: Förr kom sotaren rutinmässigt och sotade och gjorde rent imkanaler1 och köksfläkt. Sedan 2004 är ansvaret ditt och det är en tjänst som du själv måste beställa.  

KalenderDet är dags för föreningens höststädning söndagen den 20 oktober kl 10:00. Vi ses vid kvartersgården.

Tack alla som var med!

Bilder från städdagen den 15 juni

 

Under en ganska kall men fin söndag hade vi städdag. Tack alla som var med!

Bilder från städdagen den 20 oktober

 

 

Det har skett många inbrott i våra omgivningar på sistone. Lämna inte fönster på glänt, inte ens på övervåningen, när ni är borta. Be t.ex. grannen att använda din soptunna om du reser bort. Försök att få bostaden att inte se övergiven ut. Inbrotten kan ske när som helst på dygnet. Ta gärna en promenad i omgivningen då och då och var uppmärksam. Ta bort eller lås fast stegar som sitter utomhus.