Delar av inredningen i kvartersgården är sönderslagen. Det gäller bastun och relaxavdelningen, d.v.s. den del av lokalerna som samtliga hushåll har tillgång till med egen nyckel. Det är hål i ett par dörrar, ett stort hål i en vägg samt att vissa möbler har slagits sönder. Beklagligt, tråkigt och onödigt!

Vi ber er alla att hjälpa till att hålla koll och ordning på vår gemensamma lokal.

 

Den 30 april ska årets första samfällighetsavgift betalas in.

Samtliga hushåll bör ha fått en specifikation i brevlådan.


PengapåseI ett försök att öka intresset för städdagarna kommer en städbonus att betalas ut till de som deltar. Städbonusen är 150 kr per hushåll och städdag. Summan dras av från inbetalningen i november.

Städprylar

Äntligen! Våren är här vilket i sin tur innebär att det är dags för en traditionsenlig städ-och-fix-kväll.

Varmt välkomna klockan 18:00, onsdagen den 15 maj.

Grillmästare Henrik tänder grillen och bjuder på hamburgare och dryck.                                    

Container

Det kommer att finnas en container vid kvartersgården. Vi får bara slänga trädgårdsavfall i den och det får inte vara förpackat i plast- eller sopsäckar. Om du vill slänga grovsopor hänvisas du till Brista återvinningsanläggning.

Kan du inte medverka?

Om du inte kan delta på en städdag men ändå vill dra ditt strå till stacken så finns det mer eller mindre alltid saker att göra, t.ex. klippa gräs på gemensamma ytor. Kontakta ordförande Niklas Lindblom, M21, 070-434 05 09, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., för närmare information.

Onsdagen den 20 mars 2013 höll föreningen sin årsstämma i kvartersgården. Representanter från 14 hushåll var närvarande och kvällen till ära bjöds det på kaffe, tårta och kakor.

Möte

Under stämman gick vi igenom samt protokollförde den dagordning som hade skickats ut sedan tidigare. Efter stämman hade den nykonstituerande styrelsen ett kort styrelsemöte. Den sedan tidigare sittande styrelse blev omvald förutom att en ny suppleant, Marcus Westlund, valdes in istället för den tidigare suppleanten Eija Linnell. Marcus bor på Marsgatan 22 och är nyinflyttad sedan december 2012.

Läs dokument från stämman här>>